Ако сте родител, който иска да намери детегледачка с помощта на нашата агенция, натиснете тук..
Ако сте родител, който иска да избере детегледачка от нашия каталог, натиснете тук...
Ако сте детегледачка, която иска да се регистрира при нас, натиснете тук...
If you are looking for a nanny from Bulgaria, please call us at +359888816309 or +359886767227 or e-mail office@detegledachki.com
Ако търсите спешно детегледачка за няколко часа, моля, обадете ни се на телефони 0888816309 или 0886767227
 • Inline
 • Потребителски вход

  Запознайте се със сайта

  За детегледачки:
  1. Как да се регистрирам като детегледачка?
  2. Как да вляза в профила си?
  3. Как да променя профила си?
  4. Как да изтрия профила си?
  5. Как да проверя текущите обяви?
  6. Как да кандидатствам по обява?
  7. Как да разбера дали съм одобрена за някое от интервютата за детегледачка?
  8. Какво да правя, ако забравя паролата си за detegledachki.com?
  9. Как да се свържа с поддръжката на detegledachki.com?
  1. Как да се регистрирам като детегледачка?
  Вие можете да се регистрирате като детегледачка по два начина. Единият е да изберете раздел регистрация, най-горе на заглавната страница на detegledachki.com, след което да отидете на “Регистрация на детегледачка”. Другият начин е от първата страница на detegledachki.com. Там, в средата на страницата, кликнете върху “Вие сте детегледачка”. И в двата случая пред вас ще се покажат общите условия за ползване на сайта. След като ги прочетете и се съгласите с тях, пред Вас ще се покаже нашият въпросник за регистрация на детегледачка. За да създадете Ваш профил в сайта е нужно да попълните този въпросник, в който да упоменете Вашите характеристики, както и да уточните изискванията си към работата. Въпросникът се състои от 6 стъпки с въпроси. Ако някоя от стъпките се повтори, след като вече сте избрали “Напред”, то тогава не сте попълнили някое от задължителните полета във въпросника. Вижте кое е то и отговорете на въпроса. Профилът Ви ще бъде създаден, след като приключите с всички въпроси. Моля, отговаряйте само на кирилица и на български език!

  видео | нагоре

  2. Как да вляза в профила си?
  В профила си можете да влезете, като въведете потребителското си име и парола на местата, указани в раздела “Потребителски вход” – намиращ се на първата страница на detegledachki.com.

  видео | нагоре

  3. Как да променя профила си?
  За да промените някой от данните в профила си, трябва да да въведете Вашето име и парола в полето “Потребителски вход”. След това, горе в ляво на страницата, ще се отвори “Потребителско меню”. В подраздела “Потребителски профил” се намира информацията за Вашия профил. Тя е разделена на три теми: “Лични данни”, “Работа” и “Допълнителни въпроси”. Във всяка една от темите Вие можете да променяте информацията. Когато въведете корекциите, натиснете бутона “Обнови” и профилът Ви ще бъде променен след одобрение от администратор на detegledachki.com.

  видео | нагоре

  4. Как да изтрия профила си?
  За да изтриете профила си, трябва да влезете в detegledachki.com, през “Потребителски вход” и там да въведете Вашето име и парола. След това, горе в ляво на страницата, ще се отвори “Потребителско меню”. В подраздела “Потребителски профил” ще видите бутон “Изтрий”. Това е начинът Вашият профил да бъде премахнат от базата данни на detegledachki.com. Изтриване на профила си можете да направите и от всички страници с лична информация от Вашия профил. Под всяка от тях има бутон “Изтрий”.

  видео | нагоре

  5. Как да проверя текущите обяви?
  За да проверите текущите обяви, трябва да влезете в detegledachki.com и в “Потребителски вход” да въведете Вашето име и парола. След това, горе в ляво на страницата, ще се отвори “Потребителско меню”. В подраздел “Потребителски профил”, най отдолу в “Текущи обяви”, кликнете върху “Покажи текущите обяви” и ще видите всички публикувани в момента обяви. Под всяка обява можете да намирате информация за това кои са кандидатствалите за нея детегледачки, както и коя е наетата на конкретната позиция детегледачка.

  видео | нагоре

  6. Как да кандидатствам по обява?
  За да проверите текущите обяви, трябва да влезете в detegledachki.com и в “Потребителски вход” да въведете Вашето име и парола. След това, горе в ляво на страницата, ще се отвори “Потребителско меню”. В подраздел “Потребителски профил”, най отдолу в “Текущи обяви”, кликнете върху “Покажи текущите обяви”. След като в страницата Ви се покажат текущите обяви, можете да кандидатствате на всяка от тях, като кликнете върху “Отговори” под всяко едно от предложенията.

  видео | нагоре

  7. Как да разбера дали съм одобрена за някое от интервютата за детегледачка?
  Влезте в detegledachki.com с потребителското си име и парола, след което изберете “Текущи обяви” /от “Потребителски профил” – горе в ляво на страницата/. Под обявата, за която сте били поканени на интервю, ще бъде изписан номера на детегледачка, която е наета на работа.

  видео | нагоре

  8. Какво да правя, ако забравя паролата си за detegledachki.com?
  Ако забравите паролата си в detegledachki.com, на първата страница на сайта, под раздел “Потребителски вход”, натиснете върху “Забравили сте паролата си”. Страницата, който се зарежда, изисква да въведете потребителското си име и мейла, посочен в регистрацията Ви. След като кликнете върху “Изпрати” в електронната си поща ще получите нова парола. Ако след това желаете да смените пратената от нас парола, с такава която Вие сте избрали, трябва да влезете в detegledachki.com с потребителското си име и получената по й-мейл парола, след което в раздел “Лични данни” да въведете желаната от Вас парола.

  видео | нагоре

  9. Как да се свържа с поддръжката на detegledachki.com?
  С поддръжката на detegledachki.com можете да се свържете, след като влезете в раздел “Контакти” и изберете някой от обявените телефони или напишете мейл на посочените адреси.

  видео | нагоре

  Изтегли Андроид приложението
  за детегледачки
  Директен чат с нас
  Сайтът поддържа разплащания с