Ако сте родител, който иска да намери детегледачка с помощта на нашата агенция, натиснете тук..
Ако сте родител, който иска да избере детегледачка от нашия каталог, натиснете тук...
Ако сте детегледачка, която иска да се регистрира при нас, натиснете тук...
If you are looking for a nanny from Bulgaria, please call us at +359888816309 or +359886767227 or e-mail office@detegledachki.com
Ако търсите спешно детегледачка за няколко часа, моля, обадете ни се на телефони 0888816309 или 0886767227
 • Inline
 • Потребителски вход

  Запознайте се със сайта

  За родители:
  1. Как да се регистрирам като родител в detegledachki.com?
  2. Как да търся детегледачка?
  3. Как да търся детегледачка според моите изисквания?
  4. Как да се свържа с харесана от мен детегледачка?
  5. Как да заявя избран от мен план за търсене?
  6. Как да направя поръчка за търсене на детегледачка?
  7. Как да платя?
  8. Какво да правя, ако забравя паролата си за detegledachki.com?
  9. Как да се свържа с поддръжката и управлението на detegledachki.com
  1. Как да се регистрирам като родител в detegledachki.com?
  За да се регистрирате като родител, изберете раздел регистрация, най-горе на страницата на detegledachki.com, след това изберете “Регистрация на родител. Следват няколко въпроса, свързани със създаването на Ваш профил като родител. Ако системата върне бланката Ви, след като вече сте избрали “Изпрати”, то тогава не сте попълнили някой от задължителните полета във въпросника. Вижте кое е то и отговорете. Профилът Ви ще бъде създаден, след като приключите с всички въпроси. Моля, отговаряйте само на кирилица и на български език!

  видео | нагоре

  2. Как да търся детегледачка?
  За да стигнете до базата данни с детегледачки, трябва да натиснете върху текст “Търсите детегледачка” – в средата на заглавната страница на detegledachki.com. Там пред Вас ще се излезе списък с всички регистрирани детегледачки. Първоначално Вие виждате съкратен вариант на техните профили. Когато кликнете върху “Пълен профил”, ще видите пълната информация за конкретната детегледачка. За да спестите време и да разглеждате само профилите, които отговарят на Вашите изисквания, изберете секция “Търсене”, която е най-горе на сайта detegledachki.com.

  видео | нагоре

  3. Как да търся детегледачка според моите изисквания?
  За да спестите време и да разглеждате само профилите, които отговарят на Вашите изисквания, изберете секция “Търсене”, която е най-горе на сайта detegledachki.com. Когато отидете в раздела, ще видите различни критерии за търсене. Изберете по какви критерии търсачката да отсее търсената детегледачка. След като натиснете “Търси”, най-долу на страницата, пред Вас ще излязат само детегледачките, които отговарят на зададените от Вас условия.

  видео | нагоре

  4. Как да се свържа с харесана от мен детегледачка?
  За да се свържете с избрана от Вас детегледачка, първо трябва да влезете в detegledachki.com с вашето потребителско име и парола. След това трябва да отворите пълния профил на избраната от Вас детегледачка, като натиснете бутона “Пълен профил”. Под пълната информация има бутон “Контакт”. Когато го натиснете, сайтът ще Ви отведе в раздел “Цени”. Там се намират нашите тарифни планове, които включват различен брой контакти. Изберете планът, който Ви дава контактите, необходими да се свържете с броя детегледачки, които сте си харесали. След избора на план, пред Вас ще излязат условията за ползване на услугата и избор на начин за плащане. След като изберете натиснете “Продължи”. Пред Вас ще излезе информацията за плащане. За да завършите заявката на плана, натиснете бутон “Прати”, най-долу на страницата. След като наш администратор види заявката, ще се свърже с Вас и веднага след това ще Ви активира желаните кредити. Кредитите ще видите, когато презаредите страницата, като натиснете “Refresh” на Интернет браузера си или след като отново влезете в detegledachki.com с потребителско име и парола. Когато изберете “Контакт” под профила на някоя от харесаните от Вас детегледачки, пред Вас ще се отворят нейните контакти. Избраните вече контакти се запазват във Вашия “Потребителски профил”, в подраздел “Моите детегледачки”. Там може да се връщате, когато имате нужда отново да се свържете с някоя от детегледачките, избрани от Вас. Не забравяйте, че за да използвате услугите на сайта е необходима да сте регистриран потребител.

  видео | нагоре

  5. Как да заявя избран от мен план за търсене?
  Отидете в раздел “Цени”. Там изберете планът, който Ви дава контактите, необходими да се свържете с броя детегледачки, които сте си харесали. След избора на план, ако не сте влезли с потребителско име и парола, сайтът ще поиска да го направите. А ако нямате такива, ще трябва да се регистрирате. Ако вече сте влезли с тях в detegledachki.com, пред Вас ще излязат условията за ползване на услугата и избор на плащане. След като изберете начина за закупуване на контактите и натиснете “Продължи”, пред Вас ще излезе информацията за плащане. За да завършите заявката за плана, натиснете бутон “Прати”, най-долу на страницата. След като наш администратор види заявката, ще се свърже с Вас и веднага след това ще Ви активира желаните кредити. Кредитите ще видите, когато презаредите страницата, като натиснете “Refresh” на Интернет браузера си или като отново влезете в detegledachki.com с потребителско име и парола. Когато изберете “Контакт” под профила на някоя от харесаните от Вас детегледачки, пред Вас ще се отворят нейните контакти. Избраните вече контакти Ви се запазват в “Потребителски профил”, в подраздела “Моите детегледачки”. Там може да се връщате, когато имате нужда отново да се свържете с някоя от детегледачките, избрани от Вас.

  видео | нагоре

  6. Как да направя поръчка за търсене на детегледачка?
  За да направите поръчка за търсене на детегледачка, трябва да сте регистриран като родител в detegledachki.com и да влезете в сайта през “Потребителски вход”, като въведете потребителско име и парола. След това отидете в раздел “Цени” и изберете план “Поръчка”. Прочетете условията, изберете начин на плащане и натиснете бутон “Продължи”. Излизат данните за плащане. Копирайте ги или запазете страницата, след което натиснете върху текста: “За бланка натисни тук” Попълнете бланката за поръчка и натиснете “Прати”. Наш администратор ще прегледа изискванията Ви и ще се свърже с Вас за допълнителни въпроси и уточнения. Поръчка можете да направите и на някои от посочените контакти в съответния раздел на сайта.

  видео | нагоре

  7. Как да платя?
  Плащането на услугите предоставяни от detegledachki.com, става по три начина: чрез банков превод, чрез e-pay или чрез пощенски запис. Трите типа плащане, може да изберете, след като влезете в detegledachki.com с потребителското си име и парола, избрани при регистрация и отидете в раздел “Цени”. Пред Вас излизат условията за ползване на избрания план. Отдолу има варианти за плащане. Изберете този, който Ви е най-удобен и след това кликнете върху “Продължи”. Ще видите данните за плащане. Копирайте ги или запаметете страницата, след което натиснете “Прати”. Тогава наш администратор ще види заявката и ще активира плана Ви. След презареждане на страницата или след повторно влизане в сайта с потребителско име и парола, в “Потребителски профил” ще бъде изписан броя на кредити или обяви, за които сте платили.

  видео | нагоре

  8. Какво да правя, ако забравя паролата си за detegledachki.com?
  Ако забравите паролата си в detegledachki.com, на първата страница на сайта, под раздел “Потребителски вход”, натиснете върху “Забравили сте паролата си”. Страницата, която се зарежда, изисква да въведете потребителското си име и и-мейл адресът, посочен в регистрацията Ви. След като кликнете върху “Изпрати”, в електронната си поща ще получите нова парола. Нея може да смените, като влезете в detegledachki.com с потребителското си име и новата парола, и в раздел “Лични данни” напишете тази парола, която лесно бихте запомнили.

  видео | нагоре

  9. Как да се свържа с поддръжката и управлението на detegledachki.com
  С поддръжката на detegledachki.com можете да се свържете, след като влезете в раздел “Контакти” и изберете някой от обявените телефони или напишете мейл на посочените адреси.

  видео | нагоре

  Изтегли Андроид приложението
  за детегледачки
  Директен чат с нас
  Сайтът поддържа разплащания с