Ако сте родител, който иска да намери детегледачка с помощта на нашата агенция, натиснете тук..
Ако сте родител, който иска да избере детегледачка от нашия каталог, натиснете тук...
Ако сте детегледачка, която иска да се регистрира при нас, натиснете тук...
If you are looking for a nanny from Bulgaria, please call us at +359888816309 or +359886767227 or e-mail office@detegledachki.com
Ако търсите спешно детегледачка за няколко часа, моля, обадете ни се на телефони 0888816309 или 0886767227
 • Inline
 • Потребителски вход

  Цени

  Контактите на детегледачки и обявите са платена услуга. Това са нашите тарифни планове. Създадени са така, че да отговарят на различните типове търсене.

  Експресен план

  30 лева *

  Удобен план за родители, които искат веднага да наемат детегледачка и са се спрели на малко и точно определени профили на детегледачки от базата ни данни.

  * Пакетът включва пет контакта и важи една седмица Поръчай

  Стандартен план

  55 лева *

  Добро решение за родители, които преди да изберат своята детегледачка, искат да се срещнат за интервю с повече от тях, както и да разполагат с повече време за търсене.

  * Пакетът включва десет контакта и важи един месец Поръчай

  Абонаментен план

  95 лева *

  Сигурна инвестиция, позволяваща дългосрочен и солиден достъп до най-добрата база данни за детегледачки в България. Планът е удобен, както за по-дългосрочно търсене и срещи с детегледачки, така и за случаите, в които нямате нужда от постоянна детегледачка, но често Ви се налага инцидентно или почасово наемане.

  * Пакетът включва десет контакта на месец и важи три месеца Поръчай

  Обява

  40 лева *

  Удобен начин да спестите време, като не се ангажирате с търсенето на детегледачка. Обявите в сайта се прочитат от всички детегледачки, като за това ги уведомяваме лично. Освен в раздела за обяви, Вашето търсене ще се показва на заглавната, както и на всички останали страници на сайта, което гарантира допълнително нейния ефект!

  * Пакетът включва една обява, която се показва една седмица след пускане Поръчай

  Пакет "активно търсене"

  65 лева *

  Този пакет услуги включва пет контакта детегледачки, плюс публикуване на обява. Така Вие имате възможност да се свържете с пет избрани от Вас детегледачки, както и да бъдете потърсени от други такива, прочели вашата обява. Това гарантира, бързо и ефективно намиране на детегледачка само в рамките на няколко дни.

  * Пакетът включва обява и пет контакта и важи една седмица Поръчай

  Поръчка

  250 лева *

  Възможност да се освободите напълно от търсенето на детегледачка. Давате ни изискванията си и ние се заемаме с търсенето на Вашата детегледачка, докато не прецените, че тя е идеалната! Когато поверите търсенето си на нас, ние го изпълняваме със същата усърдност, прецизност и отдаване на голямо значение, с които и Вие бихте го направили – проверяваме информацията за детегледачките, преценяваме кои са подходящи за Вас, запознаваме ги подробно с Вашите изисквания и условия, след което организираме интервю с Вас и кандидатките. Поръчката се изпълнява максимум до три дни!

  Повече Поръчай

  Изтегли Андроид приложението
  за детегледачки
  Директен чат с нас
  Сайтът поддържа разплащания с