Ако сте родител, който иска да намери детегледачка с помощта на нашата агенция, натиснете тук..
Ако сте родител, който иска да избере детегледачка от нашия каталог, натиснете тук...
Ако сте детегледачка, която иска да се регистрира при нас, натиснете тук...
If you are looking for a nanny from Bulgaria, please call us at +359888816309 or +359886767227 or e-mail office@detegledachki.com
Ако търсите спешно детегледачка за няколко часа, моля, обадете ни се на телефони 0888816309 или 0886767227
 • Inline
 • Потребителски вход

  Регистрация на детегледачка

  Моля, прочетете внимателно всичко! То се отнася за вашето безпроблемно регистриране и ползване на detegledachki.com!

  Регистрацията в detegledachki.com е задължителна за детегледачки! Без нея не може да прибавите профила си в сайта.

  Като регистрирана детегледачка, Вие включвате Вашия профил в базата данни и съответно може да бъдете наета от заинтересовано семейство, а също така получавате достъп и до обявите на семейства, които търсят детегледачка.

  С оглед актуалността на базата данни, всяка регистрирана детегледачка, която желае да поддържа профила си активен е длъжна да потвърждава регистрацията си в рамките на всеки 30 дни. За целта е необходимо единствено да посетите detegledachki.com отново с потребителското си име и парола и това ще се отчете като обновена информация и регистрацията Ви ще важи още един месец от датата на последното влизане! Ако не потвърждавате актуалността на профила си на всеки 30 дни, той ще бъде премахнат от нашата база данни!

  Ако има настъпили промени в информацията за Вашия профил, Вие имате възможност да го редактирате и обновявате. Обновяването на Вашата информация става като влезете в сайта чрез Вашето потребителско име и парола. Там обърнете внимание на бутоните горе в ляво, които дават възможност за обновяване и редактиране на регистрационната Ви форма. Тя е разделена на три теми: “Лична информация”, “Работа”, “Допълнителни въпроси”. Там е и бутонът, чрез който можете да разгледате текущите обяви от семейства. Дори да нямате какво да обновите по Вашия профил, не забравяйте, че въпреки това трябва да потвърждавате регистрацията си на detegledachki.com в рамките на всеки 30 дни.

  Регистрационната форма за детегледачки е от 6 стъпки, което отнема време за попълване, но дава възможност семействата да получат детайлна представа за Вас. Колкото по-задълбочено и подробно сте попълнили профила си, толкова по-голяма вероятност има да бъдете потърсени за работа. Препоръчваме Ви да попълните всичко прецизно и обстойно!

  Формите се попълват само на кирилица, освен в случаи, когато няма вариант информацията да е на български - например мейл адресът Ви.

  Информацията, която попълвате за себе си, трябва да отговаря на истината. Всякакви грешни данни биха били причина да не бъдете наети на работа, както и да бъдете изключени от нашата база данни!

  Попълването на полетата при регистрация е напълно ДОБРОВОЛНО, а достоверността на информацията, която предоставяте, е препоръчителна единствено с оглед увеличаването на шансовете за Вашето бъдещо наемане за детегледачка.

  Единствената последица от непредоставянето на някои от данните по-долу или предоставянето на неверни такива би могло да бъде предпочитането на друг кандидат пред Вас, както и да бъдете изключени от нашата база данни!

  Личните данни, необходими за осъществяване на контакт с Вас, ще бъдат достъпни само за потенциални, регистрирани в базата данни на detegledachki.com, работодатели. В 30 дневен срок от активирането на Вашия профил, след постигане на целите, за които се обработват, или по Ваше желание предоставените ни лични данни ще бъдат заличени. Ако Вие искате да подновявате 30-дневния срок на валидност на Вашия профил, трябва да влезете в detegledachki.com с потребителско име и парола. Всяка корекция и подновяване на профила от Ваша страна премества началото на 30-дневния срок от момента на последното Ви влизане в профила, който имате в detegledachki.com.

  С попълването на регистрационната форма и предоставянето на лични данни по смисъла на чл. 4 и чл. 5 от Закона за защита на личните данни давате своето изрично съгласие за тяхното обработване.

  Продължи
  Изтегли Андроид приложението
  за детегледачки
  Директен чат с нас
  Сайтът поддържа разплащания с