Ако сте родител, който иска да намери детегледачка с помощта на нашата агенция, натиснете тук..
Ако сте родител, който иска да избере детегледачка от нашия каталог, натиснете тук...
Ако сте детегледачка, която иска да се регистрира при нас, натиснете тук...
If you are looking for a nanny from Bulgaria, please call us at +359888816309 or +359886767227 or e-mail office@detegledachki.com
Ако търсите спешно детегледачка за няколко часа, моля, обадете ни се на телефони 0888816309 или 0886767227
 • Inline
 • Потребителски вход

  Регистрация на семейство

  Моля, прочетете внимателно всичко! То се отнася за вашето безпроблемно регистриране и ползване на detegledachki.com!

  Регистрацията в detegledachki.com за семейства не е задължителна! Вие може да разглеждате базата данни и без да имате такава.

  Когато искате да получите контакт на детегледачка, Вие трябва задължително да се регистрирате!

  Получаването на контакт и публикуването на обява се заплаща. Регистрационните планове може да видите в раздел Цени. След като изберете начин на плащане и ние получим потвърждение за това, Вашият профил ще бъде активиран и ние ще Ви уведомим за това. С избраното потребителско име и парола Ви ще можете да влезете в профила си и от там да използвате кредитите, за които сте заплатили. Всеки отключен контакт отнема по един от кредитите Ви. Всяка публикувана обява отнема по един от кредити Ви за обява. Всички отворени от Вас контакти се запазват и Вие може да се връщате към тях, когато кликнете върху бутона кредити във вашия профил.

  Регистрационната форма за семейства е кратка, но изисква точно и коректно попълване. Именно тази информация ще потвърди, че точно Вие сте платили, за да ползвате нашите услуги.

  След като сте регистриран, Вие ще получите и възможност са пускане на обява. Бутонът се намира горе в ляво, където е и останалата информация за вашия профил.

  Формите се попълват само на кирилица, освен в случаи, когато няма вариант информацията да е на български - например мейл адресът Ви.

  Продължи
  Изтегли Андроид приложението
  за детегледачки
  Директен чат с нас
  Сайтът поддържа разплащания с