Ако сте родител, който иска да намери детегледачка с помощта на нашата агенция, натиснете тук..
Ако сте родител, който иска да избере детегледачка от нашия каталог, натиснете тук...
Ако сте детегледачка, която иска да се регистрира при нас, натиснете тук...
If you are looking for a nanny from Bulgaria, please call us at +359888816309 or +359886767227 or e-mail office@detegledachki.com
Ако търсите спешно детегледачка за няколко часа, моля, обадете ни се на телефони 0888816309 или 0886767227
 • Inline
 • Потребителски вход

  Поръчка

  Агенция detegledachki.com ще намери за Вас идеалната детегледачка, като напълно Ви освобождава от това задължение и Ви гарантира, че ще го направи със същата усърдност, сериозност и отговорност, с каквито бихте го направили и Вие!
  Търсенето на детегледачка с "Поръчка" към нас протича в следните стъпки:

  1. Изисквания - Първоначално ще се нуждаем от Вашите изисквания и условия за детегледачката, която търсите. Тях може да ни дадете като попълните нашия въпросник тук или се свържете с нас директно от тук. Ако предпочитате да се видим на живо и да обсъдим критериите Ви за търсенето, с удоволствие ще го направим. В този случай свържетете се с нас на някой от посочените контакти и ще си уговорим среща в нашия офис. Можем да предложим и договор за задълженията, които поемаме към Вас, който да подпишем по време на нашата среща. Ако не, условията и задълженията, които са описани на тази страница, се приемат като своеобразен договор между нас и Вас.

  2. Начало на търсенето - След като се запознаем с Вашата поръчка, ние ще се свържем с Вас, ако имаме допълнителни въпроси. Ако нямаме, ще Ви известим, че започваме да търсим детегледачка за Вас.

  3. Срокове - Приемайки подробностите на Вашата поръчка, ние се наемаме в рамките на три работни дни да Ви предложим минимум 3 кандидата, които да покриват напълно Вашите предварително зададени критерии. Обикновено успяваме да подберем много повече, отговарящи на изискванията Ви детегледачки.

  4. Одобрение - Всички подбрани кандидатури Ви изпращаме на мейл, за да ги одобрите, а също и да прецените дали искате да Ви срещнем с всички тях или само с тези, които Вие прецените.

  5. Интервю - Когато са уточнени детегледачките, с които искате да се срещнете лично, уговаряме помежду си къде и кога Ви е удобно да проведем интервютата. Тях обикновено организираме в нашия офис, както и на всяко подбрано от Вас друго място - офис, дом или заведение. Ако нямате възможност да се срещнете с всички наведнъж, можем да насрочим интервютата в различни дни или часове.

  6. Психолог - Ако имате желание, на интервюто може да присъства и нашият психолог, който да направи отделен психологически профил на всяка кандидатка, както да Ви сподели мнението си по отношение на това коя кандидатка най-добре би подхождала на темперамента на Вашето дете и Вашето семейство. Психологът, с когото detegledachki.com работи, е един от най-добрите и популярни български професионалисти.

  7. Избор - След провеждане на интервютата, ние Ви даваме, колкото време Ви е нужно, за да направите своя избор на детегледачка. Ако не сте доволни от кандидатите или смятате, че сред тях не е този, който сте очаквали, ние ще набираме и предлагаме следващи, докато не откриете идеалния.

  8. Гаранция - За наетата детегледачка Ви даваме тримесечен гаранционен срок. Искаме да имате достатъчно време, за да се убедите, че детегледачката, която сме намерили за Вас, наистина се справя със своите задължения. Ако не го прави, ние ще намерим следваща, без да плащате отново или допълнително.

  9. Сигурност - Кандидатите, с които ще Ви срещне detegledachki.com, ще са предварително проучени и подготвени да легитимират пред Вас своята самоличност, както и да удостоверят своя предишен опит, физическо и психологическо състояние. Освен това detegledachki.com ще Ви предостави междуличностен договор, който може да сключите с кандидата, който ще наемете. Така ще имате допълна гаранция за поетите от детегледачката задължения.

  10. Цена - Цената на "Поръчка" за търсене на детегледачка към detegledachki.com е 250 лева. Сумата може да платите предварително, на две части /половината, когато ни направите "Поръчка", а другата част, когато Ви срещнем с първите кандидати/ или в деня, в който се срещаме за първите интервюта. Ако ние в рамките на три календарни дни не успеем да предложим минимум три кандидати или те не отговарят на Вашите предварително зададени изисквания, ние ще върнем сумата, която сте ни заплатили до момента или ако не сте го направили още, няма да дължите нищо. При положение, че Вие се откажете от Вашата "Поръчка" по причини, несвързани с detegledachki.com, след като вече сте ни ангажирали, Вие ни дължите 125 лева. В случай, че решите да не наемете детегледачка от нас, след като вече сме провели поне една среща с кандидати и причината за това не е свързана с нас и нашата работа, Вие ни дължите цялата сума за услугата "Поръчка".
  Плащане за "Поръчка" можете да направите от тук
  За повече информация и въпроси относно "Поръчка" към нас, моля, съвржете се с нас на посочените контакти в сайта.
  Ако нашата услуга "Поръчка" Ви се струва скъпа или имате възможност да отделите от времето си сами да намерите детегледачка, detegledachki.com Ви предлага възможност да го направите, използвайки нашата търсачка за идеалната детегледачка. Повече за всички възможности да подберете подходящи кандидати можете да видите тук

  Изтегли Андроид приложението
  за детегледачки
  Директен чат с нас
  Сайтът поддържа разплащания с